♥ Rebecca Gustafsson

Taco




Mamma och min bror kom hit med ett bord mamma köpt till oss. Verkligen älskar det! Även Carls mamma kom förbi och lämna massa fika bröd jag fryste in till nästa lördag då Carl ordnat en babyshower för mig. Prinsen💗
Håller nu på att äta taco och försöker boka in en tid för fransar, tänkte köra igång med det igen regelbundet. Ikväll börjar även big brothers så ska försöka övertala mannen min att titta på det. Puss 

Dröm väska




Älskar honom så mycket


Åkte till Frölunda torg för att Carl skulle köpa jeans. Fick med oss hem två par som var sjukt balla. Han köpte även en Kenza jacka till mig!! Så jävla nöjd! Har en skinnjacka från märktes primeboots i svart men har alltid önskat mig en till i antingen röd eller brun, och idag fick jag en. Älskar han så jag spricker!

Lördag

Precis ätit frukost och ligger nu och gosar i sängen. Ska börja tvätta om drygt en timme och det är det enda som kommer hända idag. Sänghäng och tvätta så galet trött. Fick något ryck igår kväll och började baka så nu finns det fikabröd om vi skulle få gäster. Nu ska jag fortsätta pussa på min prins 

Plugg!

Ligger och pluggar i sängen. Om en stund kommer Ella och myser med mig. Imorgon blir det grillat hemma hos mammsen! 

Idag köpte vi detta!









Onsdag! 61 dagar kvar


Ska strax gå till vagnen , igår köpte Carl ett babynest till bebisen då otroligt fin blev så glad,lägger upp bild ikväll!  Idag ska vi hämta ut barnvagnen och köpa det sista vi har kvar. Förutom mina ryggsmärtor och att hon nästan sparkar sönder mina revben så kan jag inte må bättre än såhär. Pusspuss 

Tisdag! Vecka 32

Carl gick precis och köpte pizza och jsg ligger och vilar. Lång skoldag och känner att det verkligen börjar bli tungt. Nu ska hoppa in i duschen innan idol.

Promenad


Kom precis hem, suttit och pratat med Ria i en timme i telefonen,ska ta mig en lång promenad innan jag börjar med maten. Ikväll är det idol och ph så min kväll kommer bestå av soffmys för hela slanten! 

Blixtrar


Livrädd för blixtrar och åskan . Inte kunnat somna om sen Carl gick till jobbet. Ska ta vagnen till skolan om en timme med Pernilla men vet inte om jag vågar gå ut.. Blixtrat konstant hela natten..

Tröttare än jag


Ingen kan vara tröttare än vad jag är, David och Nikita kom hit och titta på lite olika idol klipp och myste. Ska precis bädda ner oss i sängen och sova. Börjar åtta imorgon.. Första gången på flera månader jag ska gå upp så tidigt. På tala om annat så hoppas jag att ni som ville ha bilder på hur jag och Carl bor nöjer er med dom jag lag upp , vi har fortfarande lite små saker att fixa , som att måla om skötbordet och flytta ner massa saker vi inte använder till källaren. Nu ska jag krypa ner bredvid han jag älskar så mycket. Fina c 

Ni som ville se bild på hur vi bor!













Världens sötaste pojkvän lyckas alltid charma mig




Shoppat!


 
Idag har vi handlar till lilltjejen. När pappan får bestämma vad hon ska ha blir det såhär 😃

Lördag


Städat och fikat här hemma och ska strax in till stan ,sedan ska vi med niki och David till Ikea och handla lite som behövs! 

Primeboots


Säljer mina primeboots i storlek 39 då dessa inte längre kommer till användning 

1000 kr 


Fredag!!


Ska möta Pernilla vid Bellevie och sedan åker vi och möter Frida innan vi åker till skolan. Endast tre timmar idag , ska försöka hinna ner till stan snabbt letar efter en åkpåse till lilltjejen men tycker alla värkar så överdrivna. Ikväll kommer Carls kollega förbi en stund sedan får vi se vad som händer , planer på att träffa min efterlängtade vän. Kram 

Förlovade

Fick en fråga om jag och c varit förlovade. Vet inte om vi kallar det förlovning var 15 år och satt på oss ringar , nu skrattar vi bara åt det'

Första skoldagen


Första dagen gick jätte bra , jätte trevlig klass och lärarna är helt underbara! Nu ska jag göra mig lite te och mysa till en film! 

Laxpudding

Sprungit runt med Maja på stan hela dagen och kom hem för ett tag sen och tog en dusch. Stoppade precis in en laxpudding i ugnen och ligger i sängen med mitt hjärta och väntar in ella, imorgon börjar skolan, ska bli skönt med lite rutiner . 

pizza

Pappa kom förbi med pizza och även min bror dök upp , så har haft en mysmiddag. Även mamma kom förbi en snabbis. Saknar verkligen att vara allihopa tillsammans, gått över ett år nu sedan dom skiljde sig. Carl fick skjuss av min bror till david och jag ska ta mig en långpromenad innan idol börjar. 

Vill ha vinter

Nu vill jag ha vinter. Vinter jacka stickade tröjor och mössa, vill även att tiden ska gå snabbare så våran dotter kommer. 69 dagar kvar 

❤️



Vecka 24



Vecka 27




Vecka 29 




Vecka 31 

Migrän


Vaknade med migrän så jag och Ella lag oss och tittade på film, skulle egentligen träffat Maja men får bli att vila resten av dagen. Ella åkte precis hem så ska göra lite lunch sedan lägga mig igen . 

Barnmorskan


Mötet gick super och hjärtslagen var bra. Hon väger nu 1,9 kg. Väntar på att Carl ska komma hem nu så ska vi börja lite smått med tacos innan pappa kommer. Vid halv tio kommer Ella och myser till ph.

Måndag

Sitter och äter frukost och ska strax ut med chicko innan jag åker iväg till barnmorskan. Så trött så ögonen bara rullar!

Primeboots


Sitter och tittar på fioruccis hemsida vad dom har för primeboots. Egentligen behöver jag inte fler par men känner att jag gärna hade fyllt på med ett par till. Har fyra mellan höga och funderar på om jag ska införskaffa mig ett par låga denna gången , får ta och suga på den karamellen ett ett tag till! 

Foglossning


Kommer inte kliva upp ur sängen idag, pappa hämtar chicko imorgon och äter tacos till idol, så jag tänkte sätta på hur många kramar finns det i världen och mysa ner mig. Fått jobbiga sammandragningar ,hoppas dom går över så jag får någon sömn inatt.

Godmorgon!

Satt oss precis i soffan med frukost och inväntar pappa som ska hämta oss och hunden för att fixa med föröldrarpenningen. 

Sängmys



C åkte hem till sin kompis en stund och jag ligger och gosar med vovven i sängen och ska alldeles strax sätta på mig myskläder och välja film. Smått ångest att jag börjar skolan om mindre än en vecka.. Dags att vila ut mig ordentligt!! 

❤️




Ost och bacon



Har varit och storhandlat hela förmiddagen och när vi kom hem gjorde Carl detta till lunch. Egna ost och bacon så gott!! Ska alldeles strax gå ut med pappas hund vi är hundvakt åt innan jag sätter igång med att städa. Ikväll ska vi ha tacomys i soffan.

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

1.Har du instagram? Din blogg tycks vara helt fantastiskt bra !
SVAR: tack vad glad jag blir! jag heter emiliarebecca på instagram!
 
tycker du själv att du kommer bli en ung mamma eller hur ser du dig själv? 
SVAR: Jag ser mig själv som ung självklart, men tycker det inte är något negativt.
 
3. har ni köpt mycket till bebisen själv eller hjälper era föräldrar er
SVAR: Ja vi köper det mesta själv men självklart får vi presenter av våra föräldrar också. 
 
4. har ni bestämt några namn
SVAR: Ja absolut har vi funderat på namn men inget vi är helt hundra på.
 
5. Har du bra kontakt med din familj? 
SVAR: Ja jag har jätte bra kontakt med min familj , pratar med min familj varje dag och träffar dom flera gånger i veckan.
 
6.Hur är din pojkvän och din familjs relation?
SVAR: Deras relation är precis som den ska vara,dom är väldigt nära varandra.
 
 
7. Stort grattis till graviditeten!! Hörde av grannen mittemot oss att du väntade barn! Berätta lite om hur det har varit att vara ändå rätt ung och gravid :) va det planerat? 
Du ska veta att du har mitt fulla stöd! Om det är något du behöver hjälp med är det bara att hojta till, det är vad grannar är till för :) 
//Matilda din granne på berget :)
 
 
SVAR: Att vara '' ung '' och gravid har inte vara något stort problem tycker jag , jag har fått mycket stöd av båda min familj och även carls familj, carl stöttar mig och hjälper mig jätte mycket, inte fått några negativa reaktioner alls utifrån  vilket jag tycker är väldigt skönt. Nej det var inte riktigt planerat men hade inga tankar på att göra abort när jag fick veta det. 
 
8. Hur blir det med din skolgång samt din pojkväns? 
SVAR: Jag kommer plugga hemifrån och min pojkvän arbetar

9. Hur var dina föräldrars första reaktion när du berättade att du var gravid?:)
SVAR: Som jag tror att alla andras föräldrar tror jag dom flesta blir chockade när jag berättade det, men jag har deras stöd och dom stöttar mig jätte mycket.
 
10. Hur var din reaktion när du fick reda på att du var med barn?
SVAR: Jag kan inte riktigt förklara hur jag regerade , jag blev väldigt chockad mer än så kan jag inte förklara.
 
11.hur stort bor ni ?
SVAR: Vi bor i en stor tvåa.
 
12.vet du vad det blir för något? 
SVAR: Ja det blir en flicka.

13.vad är det bästa du vet med din pojkvän? 
SVAR: Det bästa är hans stöd och att han alltid kan få mig glad
 
14.hur försörjer ni er? 
SVAR: Min pojkvän jobbar helttid och det räcker gott och väl.

15. har du hoppat av skolan?
SVAR: nej jag har inte hoppat av skolan och har inga planer på det heller, jag ska plugga hemifrån!
 
16.Vilka affärer brukar du handla i
SVAR: Innan jag blev gravid var det mest tara och fiorucci, även nk och zara gillar jag! kommer garanterat köpa där efter graviditeten igen.

fredagsmys

Överlycklig över att internet funkar, tagit oss över en månad att få det att fungera. håller på och  laddar ner filmerna fast and furious, mina absolut favorit filmer.Carl är på gymmet så tänkte göra lite fredagsmys tills han kommer hem. Våran bebis sparkar för fullt, känns som att ena mitt revben har fått en rejäl smäll.Något jag får hålla ut med i elva veckor till. Nu ska jag dra mig upp ur sängen och göra ordning lite mys, kram!
 

FRÅGESTUND!

Tänkte ha en frågastund så ni som inte följt med innan får chansen att ställa frågor och lära mig känna mig! puss

18år och bosatt i staden göteborg!

Hej mitt namn är Rebecca bor i staden Göteborg tillsammans med min pojkvän. Är 18 år gammal och vi väntar våran dotter som är beräknad den 27 oktober. vi har  har nu bott tillsammans i drygt ett halv år men flyttade nyligen till en ny lägenhet där vi trivs som fisken i vattnet.  I min blogg kommer jag skriva om allt möjligt hur mitt liv ser ut under graviditeten och även efteråt. Kram
 
 
 
 

RSS 2.0